• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 22 °C

Aliağa Minibüsçü Kooperatifi Genel Kurulu Gerçekleştirdi

Aliağa Minibüsçü Kooperatifi Genel Kurulu Gerçekleştirdi
2019 yılında kurulan S.S. Aliağa Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, 1. Olağan Genel Kurulunu Aliağa Ticaret Odasında gerçekleştirdi.

2019 yılında kurulan S.S. Aliağa Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, 1. Olağan Genel Kurulunu Aliağa Ticaret Odasında gerçekleştirdi. Genel Kurul Başkanlığını, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp üstlendi. Kongrede iki liste yarıştı: Ali Ulvi Dayı  ve Zeynel Yavuz’un hazırladıkları  listeyle seçimlere katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve S.S. 60 Nolu Aliağa Motorlu Yolcu Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı Himmet Önder ile birçok kooperatif üyesi hazır bulundu. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi ve ardından yapılan konuşmalarla genel kurul devam etti.

Seçimlerde, 28 üyenin oyunu alan Ali Ulvi Dayı, Aliağa Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi başkanı seçildi. Diğer aday Zeynel Yavuz ise 20 oy aldı. Seçimlerin ardından konuşma yapan yeni başkan Ali Ulvi Dayı, "Seçimi ben kazanmadım. Kooperatifimizin üyeleri kazandı. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek. Malum bildiğiniz gibi kooperatifimizin İzmir Büyükşehir Başkanlığı bünyesindeki İZTAŞIT sistemine girebilmemiz için kaldığı yerden devam ederek çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız” dedi.

Aliağa Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifinin yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ali Ulvi Dayı, Fikret Önder, Muammer Ertürk, Bekir Dönmez ve Süleyman Özcam. Denetim Kurulu ise Semih Çıtak, Ahmet Çakmak ve Ali Bağcı’dan oluştu.
Bu önemli genel kurul toplantısı, kooperatifin geleceği için kritik kararların alınmasına ve yönetim kadrosunun belirlenmesine vesile oldu. Yeni yönetim, üyelerden aldığı destekle daha verimli ve etkin bir çalışma dönemi geçirmeyi hedefliyor. Ali Ulvi Dayı ve ekibi, kooperatifin İZTAŞIT sistemine dahil olma sürecini hızlandırarak Aliağa'da şehir içi ulaşım hizmetlerini iyileştirmek için çalışmalara odaklanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894